2011. szeptember 6., kedd

Playmobil Újdonságbemutató 2011

Ma ismét, csakúgy mint minden évben a playmobil hazai forgalmazója a PIATNIK Kft bemutatta az idei újdonságokat. Igen Ők erre is adnak, hiszen nekik szívügyük a playmobil. Idén is ellátnak minden érdeklődőt gyönyörű katalógusokkal és természetesen service háttérrel is. Nem úgy mint azok a cégek akik csak eladható termékként foglalkoznak vele és semmi egyebet nem tesznek le az asztalra. Na de térjünk vissza a mai naphoz. Már a boltokban lévő témák, úgymint a nyaralás, állatkert, kincskeresők is felvonultak de már ottvoltak a 2. félév újdonsági is.Az új babaház, a teljesen átdolgozott vár valamint eghy új és valószínűleg nagyon népszerű témakör a Titkos ügynök! Aztán még lesznek karácsonyi készletek is valamint speciel figurák dobozban. Valamint megjelent az új Playmobil zsákbamacska is ami zörgős zacsiban véletlenszerűen elrejtett és még nem összeszerelt figurákat rejt fiús és lányos kék/rózsaszín felállásban.

Nagyon szép lett az új vár!

De a babaház is csodálatos!


Az ügynök széria gyári display ben
Íme a zsákbamacsek kínálója

Köszönjük ezt a sok szép készletet, a mindenjatek blogban meg hamarosan írok majd az új Piatnikos társasjátékokról. Érdemes lesz benézni ;)

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :) Szeretném ajánlani és kérni, hogy amennyiben valaki tud olyan playmobil terméket, ami még nem szerepel a listán, az töltse fel ide: http://www.itemcore.com/hu/categories/playmobil

    VálaszTörlés